Terug

Wie zijn wij?

Wij zijn Tech Data Nederland, onderdeel van Tech Data Corporation, en één van de grootste distributeurs binnen de dynamische wereld van IT, Mobile en Consumer Electronics. Meer dan 200 toonaangevende merken als HP, Apple, Samsung, Oracle, IBM, Cisco en Microsoft brengen hun producten, solutions en innovations via ons op de markt.

Behalve geavanceerde logistiek, verzorgen wij een breed scala aan supportdiensten en services zoals salesondersteuning, e-commerce, financiering, marketing en educatie. Alles om onze klanten op hun reis binnen o.a. Cloud, Security, Big Data en IoT mee te nemen naar meer business opportunities.

Onze mensen, partnerships, innovatie, in een klantvriendelijke en commerciële omgeving, staan voorop bij ons. Vanzelfsprekend heb je de nodige affiniteit met de ICT-wereld en de daarbij behorende producten en diensten en houd je van een dynamische werkomgeving.

Kijk voor meer info op www.techdata.nl.

 

 

 

 

TD Education

TD Education is het opleidingscentrum van Tech Data Nederland. Door het aanbieden van trainingen, workshops, seminars en webinars, zorgt TD Education samen met haar vendors voor deskundig opleidingsadvies en state-of-the-art kennis over alle trends binnen de IT-branche.

TD Agency

TD Agency is het marketingbureau binnen Tech Data. Hier vindt u een overizcht van alle marketingproducten en -diensten waar we vendors, klanten en resellers bij assisteren. Daarnaast maakt u kennis met ons toegewijde marketingteam, vindt u een schema met alle lopende campagnes en leest u actuele blogs over interessante projecten binnen Tech Data en de IT-industrie.

TD Portal

TD Portal is de nieuwe centrale ontmoetingsplek van Tech Data. Het portal geeft u een uitgebreid overzicht van de verschillende Collection of Specialists en alle Tech Data Microsites. Daarnaast vindt u hier een overzicht van alle lopende campagnes met vendors, afkomstig van TD Agency.

Meer weten? Kennis maken? Neem dan contact met ons op

Wil je meer informatie over één van de openstaande vacatures of heb je een vraag? Neem dan contact op met Human Resources.

Human Resources

Neem dan contact met ons op

+31 (0)88 1334 000